E-Learning

De motor van de Hartman Process Improvement is e-learning.

Om een hele organisatie te veranderen is veel nieuwe kennis nodig. Kennis die direct in de praktijk wordt toegepast. E-learning is het meest geschikte medium om TPM over te brengen op alle organisatieleden. De mate waarin dit lukt, wordt getoetst. Nadat alle modules succesvol zijn afgerond, ontvangt de cursist een certificaat. De modules beslaan het gehele, bij het tabblad “introductieworkshop” getoonde PDCA overzicht. Dit betekent een complete opleiding voor management en medewerkers.

Klanten van Hartman Process Improvement maken gebruik van e-learning via Projuice . Projuice is een product van Projuice Learning.  Het product wordt sinds een aantal jaren aangeboden op de Nederlandse markt en heeft in sneltreinvaart haar weg gevonden naar gebruikers bij tientallen bedrijven. Het goede nieuws is, dat u op ICT gebied hier niets voor hoeft te doen. U heeft alleen een internetverbinding nodig. Hartman Process Improvement doet de rest.

Hartman Process Improvement biedt trainingen aan via Projuice. E-learning via Projuice is motiverend, gebruikersvriendelijk en zeer effectief, door de gecombineerde toepassing van de meest recente en bewezen onderwijskundige methoden met de nieuwste internet-technieken.

Indien u geïnteresseerd bent in Projuice als totaaloplossing voor uw eigen opleidingen, kunt u zelf ook uw eigen Projuice-omgeving aanschaffen. Hartman Process Improvement is u graag behulpzaam om dit te realiseren. Voor meer informatie over Projuice kunt u de website bezoeken van Projuice: www.projuice.nl